Gotuj z nami - II edycja
Podniesienie kwalifikacji i praktycznej wiedzy nt. funkcjonowania i pracy w obszarze gastronomii min. 34 uczniów (24K i 10M) z 40 uczniów objętych wsparciem (28K i 12K) Zespołu Szkół nr 2 i Zespołu Szkół Zawodowych w Mrągowie o profilu: Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz do końca 31.08.2020r. Zadania: 1. Diagnoza uczniów 2. Wsparcie stażystów w zakresie miękkich kompetencji współpraca-praca zespołowa i odporność na stres negocjacje handlowe, rozmowa z trudnym klientem i perswazja 3. Szkolenia branżowe dla przyszłych stażystów i przygotowanie do stażu prezentacja potraw i carwing sztuka dekoracji wnętrz gastronomicznych na eventy 4. Realizacja kształcenia praktycznego – staże Wsparciem w ramach projektu zostaną objęte 40 uczniów ( 28 dziewczyn + 12 chłopaków) klasy I-IV. Efekt: zdobycie praktycznych umiejętności i kwalifikacji w obszarze gastronomii 40 uczniów.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.