Wsparcie w profilaktyce zdrowotnej pracowników Przedsiębiorstwa Usługowo Handlowego "IWO"
Projekt będzie polegał na zniwelowaniu zdrowotnych czynników ryzyka 20 etatowych pracowników zajmujących się działalnością gastronomiczną, w tym restauracyjną, cateringową i vendingową poprzez zakup urządzeń / sprzętów niwelujących transport ręczny i ułatwiających przemieszczanie ciężkiego towaru i urządzeń, a także prowadzenie działań szkoleniowych w zakresie bezpiecznego przenoszenia ciężkich elementów mających na celu profilaktykę zdrowotną. Informacje o projekcie dostępne będą na stronie www.catering-iwo.pl. Projekt oferuje wsparcie zarówno dla instytucji – Przedsiębiorstwa Usługowo – Handlowego „IWO” Iwona Garczarek – Ciekot jak i 20 pracowników instytucjonalnych (etatowych). Projekt realizowany będzie w okresie 1.03.2019 – 30.06.2019.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.