BUDOWA BROWARU REGIONALNEGO
PROJEKT POLEGA NA BUDOWANIU PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ WNIOSKODAWCY POPRZEZ WDROŻENIE USŁUG Z ZAKROSU ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI – PRODUKCJA TRADYCYJNEGO PIWA REGIONALNEGO TURYSTYKI KULINARNEJ. NAWIĄZUJĄCE DO DZIEDZICTWA REGIONU- TRADYCYJNYCH BROWARÓW WARMIŃSKO-MAZURSKICH. POLEGA NA ODTWARZANIU BRANŻ, GOSPODARKI CHARAKTERYSTYCZNYCH DLA REGIONU: TJ.PRODUKCJA PIWA REGIONALNEGO, ODTWORZENIE ZAWODU PIWOWARA PROJEKT MA NA CELU ŚWIADCZENIE USŁUG WYSTĘPUJĄCYCH W REGIONIE PRZED 1989 R. ODTWORZENIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO, PIWA RZECZMIEŚNICZEGO – REGIONALNEGO CHARAKTERYSTYCZNEGO DLA REGIONU WG TRADYCYJNCH RECEPTUR ZAKRES PROJEKTU OBEJMUĘ ODTWORZENIE TRADYCJI BROWARNICZYCH POPRZEZ BUDOWĘ BROWARU PRODUKUJACEGO PIWO I PIJALNI PIWA, OBIEKT ZOSTANIE WYPOSAŻONY W NIEZBĘDNE ŚRODKI TRWAŁE I WARTŚCI NIEMATERIALNE. ETAPY PROJEKTU: BUDOWA BUDYNKU BROWARU WRAZ Z PIJALNIĄ/ ZAKUP WARTOŚCI NIEMATERIALNYCH I PRAWNYCH / ZAKUP USŁUGI INZYNIERA KONTRAKTU / STRONA WWW. – PLATFORMA REZERWACYJNA PROJEKT WPISUJE SIĘ W SZOOP RPO WIM: CEL WZMOCNIENIE KONKURENCJI MŚP, PRIORYTET 3C. WSPIERANIE TWORZENIE I POSZERZANIE ZAAWANSOWANYCH ZDOLNOŚCI W ZAKRESIE ROZWOJU PRODUKTÓW I USŁUG. CEL SZ. ZWIĘKSZENIE INNOWACJI W MŚP. PROJEKT REALIZUJE WARUNEK ODTWORZENIA DZIEDZICTWA GOSPODARCZEGO REGIONU POPRZEZ WYKONYWANIE USŁUG TRADYCYJNYCH DLA REGIONU WEDŁUG TRADYCYJNYCH METOD I WZORNICTWA, POWYŻSZE POZWOLI NA ODTWORZENIE CHARAKTERYSTYCZNYCH BRANŻ DLA REGIONU. PROJEKT WPISUJE SIĘ W INTEL. SPECJALIZACJĘ ŻYWNOŚĆ WYSOKIEJ JAKOŚCI
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.