BUDOWA BROWARU REGIONALNEGO
PROJEKT POLEGA NA BUDOWANIU PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ WNIOSKODAWCY POPRZEZ WDROŻENIE USŁUG Z ZAKROSU ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI – PRODUKCJA TRADYCYJNEGO PIWA REGIONALNEGO TURYSTYKI KULINARNEJ. NAWIĄZUJĄCE DO DZIEDZICTWA REGIONU- TRADYCYJNYCH BROWARÓW WARMIŃSKO-MAZURSKICH. POLEGA NA ODTWARZANIU BRANŻ, GOSPODARKI CHARAKTERYSTYCZNYCH DLA REGIONU: TJ.PRODUKCJA PIWA REGIONALNEGO, ODTWORZENIE ZAWODU PIWOWARA PROJEKT MA NA CELU ŚWIADCZENIE USŁUG WYSTĘPUJĄCYCH W REGIONIE PRZED 1989 R. ODTWORZENIE DZIEDZICTWA KULINARNEGO, PIWA RZECZMIEŚNICZEGO – REGIONALNEGO CHARAKTERYSTYCZNEGO DLA REGIONU WG TRADYCYJNCH RECEPTUR ZAKRES PROJEKTU OBEJMUĘ ODTWORZENIE TRADYCJI BROWARNICZYCH POPRZEZ BUDOWĘ BROWARU PRODUKUJACEGO PIWO I PIJALNI PIWA, OBIEKT ZOSTANIE WYPOSAŻONY W NIEZBĘDNE ŚRODKI TRWAŁE I WARTŚCI NIEMATERIALNE. ETAPY PROJEKTU: BUDOWA BUDYNKU BROWARU WRAZ Z PIJALNIĄ/ ZAKUP WARTOŚCI NIEMATERIALNYCH I PRAWNYCH / ZAKUP USŁUGI INZYNIERA KONTRAKTU / STRONA WWW. – PLATFORMA REZERWACYJNA PROJEKT WPISUJE SIĘ W SZOOP RPO WIM: CEL WZMOCNIENIE KONKURENCJI MŚP, PRIORYTET 3C. WSPIERANIE TWORZENIE I POSZERZANIE ZAAWANSOWANYCH ZDOLNOŚCI W ZAKRESIE ROZWOJU PRODUKTÓW I USŁUG. CEL SZ. ZWIĘKSZENIE INNOWACJI W MŚP. PROJEKT REALIZUJE WARUNEK ODTWORZENIA DZIEDZICTWA GOSPODARCZEGO REGIONU POPRZEZ WYKONYWANIE USŁUG TRADYCYJNYCH DLA REGIONU WEDŁUG TRADYCYJNYCH METOD I WZORNICTWA, POWYŻSZE POZWOLI NA ODTWORZENIE CHARAKTERYSTYCZNYCH BRANŻ DLA REGIONU. PROJEKT WPISUJE SIĘ W INTEL. SPECJALIZACJĘ ŻYWNOŚĆ WYSOKIEJ JAKOŚCI
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.