Wprowadzenie unikatowej oferty gastronomiczno-kulturalnej przez ROCKERCLUB KAŁUŻNY, KACZMAREK, SMOLNY Spółka Jawna
Realizacja projektu zakłada zakup maszyn i urządzeń gastronomicznych, pozostałego wyposażenia związanego z wdrożeniem oferty kulinarnej oraz oprogramowania obiektu celem prowadzenia lokalu restauracyjnego przy ul. Partyzantów 2, w ramach którego zostanie wprowadzona innowacyjne oraz unikatowa oferta kulinarna oparta na przełomowej odmianie orkiszu Rokosz. Półprodukty były przedmiotem badań Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, w tym celu została opracowana praca badawcza pn ,,Wykonanie oceny przydatności technologicznej pszenicy orkisz odmiany „Rokosz” do celów produkcyjnych (m.in. na ciasta do pizzy, bułki oraz kaszy orkisz)” przygotowana przez Katedrę Agronomii WKŚiR ZUT. Szczegółowy zakres rzeczowy projektu ujęty jest w sekcji G.1.2 z podziałem na poszczególne wydatki. Sposób wdrożenia projektu: projekt będzie realizowany samodzielnie przez Wnioskodawcę, nie jest to projekt partnerski. W ramach projektu zostaną wdrożone opracowane wyniki badawcze przy współpracy z jednostką naukową. Wnioskodawca ma pełne prawo do wdrożenia tych wyników do swojej działalności gospodarczej. Projekt będzie realizowany w jednym kompleksowym etapie.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.