Wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu
Projekt zakłada dywersyfikację działalności Wnioskodawcy poprzez realizację usług gastronomii mobilnej wraz z rozwiązaniami innowacyjnymi oraz cateringu. Projekt będzie komplementarny do: – interaktywnej restauracji, oferującej kompleksowo nowoczesne rozwiązania IT (Internetu Rzeczy), w tym systemu informatycznego do składania zamówień, ich obsługi oraz zarządzania, – inwestycji polegającej na utworzeniu kompleksowego ośrodka usługowego w branży turystycznej, składającego się z: sali bankietowej, hotelu oraz pubu. Zakres przedmiotowy obejmuje zakup niezbędnych środków trwałych do realizacji nowych usług, w tym pojazdu gastronomicznego oraz dodatkowego wyposażenia gastronomicznego do realizacji wdrażanych usług. Całkowita wartość projektu to 667.890.00 zł brutto, w tym 543.000,00 zł netto. Zakładana wartość dofinansowania to 461 550.00 zł. Okres realizacji: VII.2020 – I.2021.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.