Nowe koszty w restauracji i pensjonacie w czasie pandemii
Problemy przedsiębiorstwa w związku z pojawieniem się pandemii: poczatkowo całkowity spadek liczby klientów, a obecnie znaczny spadek ilości klientów w związku z tym znaczący spadek, przychodów obrotów. Straty spowodowane nagromadzeniem zapasów, ponoszone koszty abonamentowe – nieczystości,media,podatek od nieruchomości, ubezpieczenia budynku, zusy, pit-4. Pojawienie sie nowych dodatkowych kosztów prowadzenia działalości- środki dezynfekujace, artykuły jednorazowe( rękawiczki, maseczki, oraz artykuły spożywcze jednorazowe: sól, pieprz cukier itp.) Pomoc będzie przeznaczona na pokrycie biezących kosztów prowadzenie działaności oraz na utrzymanie zadeklarowanego zatrudnienia.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.