Przeciwdziałanie skutkom pandemii COVID-19 poprzez inwestycję w nowoczesny sprzęt gastronomiczny
Przedmiotem projektu jest realizacja działań inwestycyjnych w restauracji Mora Bistro w Gdyni polegających na zakupie nowoczesnego sprzętu gastronomicznego oraz pojazdu specjalnego – prosecco vana. Celem projektu jest wsparcie nowego modelu biznesowego polegającego na przystosowaniu restauracji do serwowania dań z dowozem do klienta oraz możliwości świadczenia usług gastronomicznych w warunkach plenerowych. Efektem realizacji inwestycji będzie przygotowanie restauracji do funkcjonowania w nowych realiach oraz zniwelowanie następstw pandemii COVID-19. Wnioskodawca ubiega się również o wsparcie na kapitał obrotowy.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.