Restauracja SAPORE- przystosowanie lokalu do nowych warunków sanitarnych poprzez zamontowanie klimatyzatora i urządzenia do oczyszczania powietrza oraz wprowadzenie zmian aranżacyjnych w lokalu.
Projekt zawiera zdefiniowane problemy wynikłe w skutek wystąpienia COVID-19, kiedy niemożliwe stało się obsługiwanie dotychczasowych klientów,głównie dużych grup turystycznych.Przedmiotem projektu jest przystosowanie sal restauracyjnych do bieżących warunków sanitarnych.Planujemy podzielić przestronne sale konsumpcyjne na kameralne strefy zwiększające bezpieczeństwo klientów.W tym celu zamierzamy zastosować metalowe, przeszklone konstrukcje wygradzające przestrzenie dla gości.Zamierzamy zakupić panele z mchem i roślinność sztuczną.W celu ocieplenia wnętrza lokalu zamierzamy wprowadzić elementy tapicerowane podnoszące przytulność miejsca.W celu zminimalizowania ryzyka zarażenia pracowników w kuchni zamierzamy zakupić klimatyzator i oczyszczacz powietrza.Celem projektu jest zachęcenie indywidualnego klienta do wizyty w restauracji, stworzenie kameralnych warunków spożywania posiłku jak również podniesienie poziomu bezpieczeństwa i zminimalizowanie ryzyka zarażenia gości i pracowników
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.