tytuł projektu
Przystosowanie lokalu gastronomicznego do zagrożeń wynikających z epidemii COVID 19 w celu zapewnienia bezpieczeństwa klientom i pracownikom.
kategoria
nazwa beneficjenta
PROJEKT 27 PIOTR CHRZANOWSKI
wartość projektu
196 210,00 zł
dofinansowanie z UE
175 328,50 zł
Województwo
pomorskie
Powiat
kartuski
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020
działanie
2.2. Inwestycje profilowane – wsparcie dotacyjne
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020
Wprowadzenie najwyższych standardów higieny w procesach realizacji i wydawania posiłków w lokalu gastronomicznym, poprzez wprowadzenie nowoczesnych narzędzi i oprzyrządowania zwiększających poziom bezpieczeństwa higienicznego.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.