Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa Krystyna Sopel - Piekarnia poprzez wprowadzenie innowacyjnego produktu piekarskiego
Przedsięwzięcie pn. „Wzrost konkurencyjności przedsiębiorstwa Krystyna Sopel – Piekarnia poprzez wprowadzenie innowacyjnego produktu piekarskiego” przyczyni się do wprowadzenia na rynek przez firmę Krystyna Sopel – Piekarnia nowego produktu (będącego wynikiem prac B+R) dotychczas nieprodukowanego przez zakład piekarniczy. Ponadto projekt ma charakter projektu innowacyjnego ze względu na wprowadzenie na rynek nowego innowacyjnego produktu piekarskiego – pieczywa orkiszowego na miodzie (Chleb orkiszowy na miodzie, oraz bułka orkiszowa na miodzie). Celem projektu jest: wzrost konkurencyjności, usprawnienie działania oraz rozwój firmy Krystyna Sopel – Piekarnia poprzez wprowadzenie nowego innowacyjnego produktu, dzięki wyposażeniu parku maszynowego w nowoczesne urządzenia, zapewniające najwyższą jakość, walory odżywcze i zdrowotne wyrobów piekarskich. Do wytworzenia w/w produktów i osiągnięcia celu głównego konieczną jest inwestycja w rzeczowe aktywa trwałe niezbędne do wytworzenia w/w produktów (zakup niezbędnych urządzeń). Planuje się zatem zakupić 6 środków trwałych – maszyn i urządzeń oraz systemu fotowoltaicznego. Zastosowane urządzenia jak i innowacyjne rozwiązania pozwolą uzyskać nowy, innowacyjny wyrób piekarski, oryginalny zarówno pod względem walorów odżywczych, zdrowotnych, jak i smakowych, spełniających oczekiwania klientów w zakresie cech użytkowych
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.