Nowoczesna kuchnia szansą na rozwój grodziskiej gastronomii
Projekt „Nowoczesna kuchnia szansą na rozwój grodziskiej gastronomii” skierowany jest 36 uczniów/uczennic (31 K i 5 M) Technikum Nr 1 wchodzącego w skład Zespołu Szkół Technicznych im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Grodzisku Wielkopolskim. Głównym celem projektu jest podniesienie kompetencji zawodowych 29 uczniów Technikum Nr 1 w Zespole Szkół Technicznych im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Grodzisku Wlkp. oraz doposażenie 3 pracowni gastronomicznych w okresie 01.06.2022-31.12.2022r. (cele pośrednie: 1 zajęcia zawodowe dla 36 uczniów, doposażenie 3 pracowni gastronomicznych). W ramach projektu będą podejmowane działania zmierzające do poprawy warunków dydaktycznych w szkole poprzez doposażenie pracowni dla kierunku technik żywienia usług gastronomicznych w sprzęt pozwalający na kształcenie w warunkach zbliżonych do rzeczywistego środowiska pracy zawodowej. Prowadzone będą zajęcia podnoszące kompetencje uczniów. Rezultatem projektu będzie doposażenie 3 pracowni gastronomicznych mieszczących się w szkole oraz rozwój kompetencji zawodowych u 29 uczniów/uczennic.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.