Poszerzamy horyzonty
Celem projektu jest nabycie umiejętności/kompetencji i/lub kwalifikacji oraz doświadczenia zawodowego wśród 39 os (26K/13M) uczęszczających do ZSCKR w Dobrocinie na kierunkach: technik weterynarii, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki oraz technik architektury krajobrazu poprzez realizacje diagnozy ucznia, kursów zawodowych oraz staży w okresie 10-2022-09.2023 r. W projekcie zaplanowano objąć wsparciem 39 uczniów/uczennic (26K/13M) uczęszczających do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Dobrocinie (dalej: ZSCKR) z kierunków: 1. technik żywienia i usług gastronomicznych (10K/0M), technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki (13M), technik weterynarii 6 os. (6K/0M), technik architektury krajobrazu 10 os. (10K/0M). W projekcie zostaną zrealizowane: – DIAGNOZA UCZNIA – KURS KOPARKO-ŁADOWARKI – KURS WÓZKI WIDŁOWE – KURS KELNER/BARMAN – KURS BEHAWIORYSTY – KURS DEKORACJA SAL I STOŁÓW BANKIETOWYCH – STAŻE DLA UCZNIÓW/UCZENNIC
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.