INWESTYCJE PODNOSZĄCE KONKURENCYJNOŚĆ I WZMACNIAJĄCE POTENCJAŁ USŁUG W CZASACH PANDEMII FIRMY HANDLOWO-USŁUGOWEJI „GRAŻKA” POPRZEZ ZAKUP ŚRODKÓW TRWAŁYCH DO FIRMY.
Uzasadnienie: Projekt zakłada zakup sprzetów i maszyn pozwalającym zwiększyć atrakcyjność obecnie prowadzonej działalności ale przede wszystkim rozwój firmy w zakresie cateringu i organizacji imprez plenerowych poza miejscem obecnej działaności, który na tym terenie jest słabo rozwinięty i nie ma dobrego poziomu usługi w tym zakresie, w czasie „COVIDU” obostrzenia częściowo nie dotyczyły cateringu i imprez plenerowych i jest to jedna z naszych dróg rozwoju. Stąd zakup nowych urządzeń usprawniających ten zakres usług jak pieca konwekcyjnego, takie urządzenie z racji swoich funkcji pozwoli na szybsze przygotowywanie potraw o dobrej jakości, a zwłaszcza dobrze radzi sobie z daniami rybnymi, o które w okresie letnim często pytają klienci (z naciskiem na rybę na parze z racji swojej lekkostrawności i niskiej zawartości tłuszczu od tradycyjnego przyrządzenia). Przy powiększeniu menu również zakładana jest większa ilość klientów lokalnie, w związku z czym do szybkiej i bezpiecznej obsługi potrzebny byłby zakup zmywarko-wyparzarki – czyli urządzenia, które w szybki i dokładny sposób wyczyści wszelkie naczynia i sztućce, co przy działalności gastronomicznej jest bardzo ważne (ogranicza do minimum możliwość zatrucia lub wystąpienia bakterii), szafy chłodniczej na przechowywanie produktów, kuchni gazowej z piekarnikiem, mobilne grille gastronomiczne, namioty imprezowe, projektor, rzutnik, nagłośnienie, meble ogrodowe, laptopy, zastawy stołowej / talerze, sztućce, szkło, półmiski, miski. Projekt zakłada również uatrakcujnienie obecnej oferty noclegowej przez wyposażenie pokoi w telewizory, oraz zwiekszenie bezpieczeństwa gości obiektu w wypoisażenie monitoringu wizyjnego. Chcemy także zapobiec przerwom w dostawie prądu kupując agregaty prądotwórcze , które są konieczne przy obsłudze imprez plenerowych np. w lesie, parkach i imprezach wyjazdowych. Przy ograniczeniach COVID nie można liczyć na rozwój poprzez imprezy t okolicznościowe, natomiast catering od czasu p
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.