INWESTYCJE PODNOSZĄCE KONKURENCYJNOŚĆ I WZMACNIAJĄCE POTENCJAŁ USŁUG W CZASACH PANDEMII RESTAURACJI „WIKI” POPRZEZ ZAKUP ŚRODKÓW TRWAŁYCH DO FIRMY.
Projekt zakłada rozszerzenie działalności o serwowanie posiłków na wynos z możliwością bardzo szybkiej realizacji dużych ilości. Aby zrealizować ten plan potrzebne są sprzęty gastronomiczne, które z jednej strony pozwolą na przygotowywanie wielu potraw w szybkim tempie takie jak duża frytownica, piec konwekcyjno-parowy czy uchylna patelnia elektryczna, a z drugiej zabezpieczą posiłki w przypadku serwowania cateringu na imprezy zewnętrzne (i dostawy na pojedyncze zamówienia) jak na przykład zgrzewarki i parkowarki. Serwowanie szybko posiłków i polepszenie obsługi pod kątem realizacji zamówień wiązałoby się również z koniecznością zakupu maszyn towarzyszących takich jak zmywarka kapturowa. Dodatkowo zakup sprzętów wiązałby się z wzrostem zużycia energii, który mógłby być zniwelowany postawieniem wolnostojącej instalacji fotowoltaicznej. W ramach realizacji projektu zostanie zachowana zasada równości i niedyskryminacji, a także z nowych usług będą mogli w najlepszej jakości korzystać również osoby niepełnosprawne. Do tego wyposażeniem każdej sali bankietowej jest ekspres do kawy, któremu towarzyszyć może chłodziarka do mleka, która ograniczy psucie się mleka zapewniając jego świeżość na dłuższy czas.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.