INWESTYCJE PODNOSZĄCE KONKURENCYJNOŚĆ I WZMACNIAJĄCE POTENCJAŁ USŁUG W CZASACH PANDEMII RESTAURACJI „WIKI” POPRZEZ ZAKUP ŚRODKÓW TRWAŁYCH DO FIRMY.
Projekt zakłada rozszerzenie działalności o serwowanie posiłków na wynos z możliwością bardzo szybkiej realizacji dużych ilości. Aby zrealizować ten plan potrzebne są sprzęty gastronomiczne, które z jednej strony pozwolą na przygotowywanie wielu potraw w szybkim tempie takie jak duża frytownica, piec konwekcyjno-parowy czy uchylna patelnia elektryczna, a z drugiej zabezpieczą posiłki w przypadku serwowania cateringu na imprezy zewnętrzne (i dostawy na pojedyncze zamówienia) jak na przykład zgrzewarki i parkowarki. Serwowanie szybko posiłków i polepszenie obsługi pod kątem realizacji zamówień wiązałoby się również z koniecznością zakupu maszyn towarzyszących takich jak zmywarka kapturowa. Dodatkowo zakup sprzętów wiązałby się z wzrostem zużycia energii, który mógłby być zniwelowany postawieniem wolnostojącej instalacji fotowoltaicznej. W ramach realizacji projektu zostanie zachowana zasada równości i niedyskryminacji, a także z nowych usług będą mogli w najlepszej jakości korzystać również osoby niepełnosprawne. Do tego wyposażeniem każdej sali bankietowej jest ekspres do kawy, któremu towarzyszyć może chłodziarka do mleka, która ograniczy psucie się mleka zapewniając jego świeżość na dłuższy czas.
Your project description
To add a photo, description, specify a location or attach other materials about the project, you should fill out the form below. After clicking the “send” button, a message will be sent to you e-mail asking for confirmation. You must accept to submit the form. The EU Dot Map Guidelines and consent to the processing of personal data. materials will be sent to the editor of the site, who will publish it on the website after verification test.