tytuł projektu
Wzrost konkurencyjności firmy BEZGLUTEN S.C. poprzez uruchomienie produkcji nowych wyrobów bezglutenowych i niskobiałkowych
kategoria
nazwa beneficjenta
Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych „BEZGLUTEN” S.C. Mariusz Koczwara, Magdalena Stefanik
wartość projektu
634 400,00 zł
dofinansowanie z UE
198 900,00 zł
Województwo
łódzkie
małopolskie
Powiat
m. Łódź
proszowicki
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Małopolskiego
działanie
2.1. Rozwój i podniesienie konkurencyjności przedsiębiorstw
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2007 - 2013
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.