tytuł projektu
Wzrost konkurencyjności bazy gastronomicznej Częstochowy poprzez remont, rozbudowę i doposażenie restauracji Topollino oraz wprowadzenie nowych usług i dostosowanie do potrzeb osób niepełnosprawnych.
kategoria
nazwa beneficjenta
Filip Szlęzak "TOPOLLINO"
wartość projektu
388 159,74 zł
dofinansowanie z UE
107 256,00 zł
Województwo
śląskie
Powiat
m. Częstochowa
program
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego
działanie
3.1. Infrastruktura zaplecza turystycznego
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2007 - 2013
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.