Wdrożenie nowej technologii produkcji aseptycznego papieru spożywczego
Przedmiotem projektu jest wdrożenie do produkcji wyników prace BR zakupionych od certyfikowanego laboratorium.Projekt realizowany będzie w okresie od 01.07.2018 31.10.2019 r. W ramach projektu przewidziano nabycie specjalistycznych środków trwałych, które umożliwią wytwarzanie nowego produktu, którym będzie papier tłuszczoodporny greaseproof paper do pakowania i do pieczenia baking paper z powłoką antybakteryjną dla przechowywania żywności z ukierunkowaniem na przedłużenie jej przydatności do spożycia oraz zapobieganie migracji krytycznych substancji do żywności.Nowy produkt planowany do wdrożenia na rynek krajowy i międzynarodowy charakteryzuje się innowacyjnością na skalę krajową.Realizacja projektu przełoży się na wzrost dochodów, a także rozwój innowacyjności i konkurencyjności firmy. Dodatkowo w wyniku realizacji projektu stworzone zostaną 3 nowe etaty w przedsiębiorstwie.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.