tytuł projektu
Innowacyjna technologia produkcji jabłka prażonego oparta na procesie blanszowania surowca
kategoria
nazwa beneficjenta
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCÓW I WARZYW „VORTUMNUS" SP. Z O. O.
wartość projektu
4 865 452,50 zł
dofinansowanie z UE
2 919 271,50 zł
Województwo
podkarpackie
Powiat
jasielski
program
Program Operacyjny Inteligentny Rozwój
działanie
3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R
fundusz
Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
perspektywa
2014 - 2020
Przedmiotem projektu jest wdrożenie nowej własnej technologii oraz uruchomieniu na jej podstawie wytwarzania nowych, w stosunku do dotychczas wytwarzanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, towarów. Jest to cel projektu. Nowym produktem będzie „szarlotki premium – jabłka prażone extra”.
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.