Przeprowadzenie profesjonalnego procesu projektowego Eco-owijek w firmie Ceuta
Celem projektu był dalszy rozwój i tworzenie wartości rynkowej Ceuty przez wdrożenie unikatowych, autorskich wzorów Eco-owijek do przechowywania żywności. Został on poprzedzony audytem, który miał na celu zweryfikowanie potencjału Firmy, przeprowadzenie analizy otoczenia rynkowego pod kątem zasadności i zakresu opracowania nowego projektu wzorniczego. W wyniku współpracy z projektantami powstało 6 rodzajów Eco-owijek:
- Eco-owijki do przechowywania warzyw,
- Eco-owijki do przechowywania pieczywa,
- Eco-owijki do przechowywania słodyczy,
- Eco-owijki do przechowywania owoców,
- Eco-owijki do przechowywania żywności „na wynos”,
- Eco-owijki do przechowywania żywności w naczyniach.
MICHAŁ SZOTA CEUTA: „W efekie realizaji projektu nastąpił rozwój firmy poprzez zwiększenie portfolio produktowego. Udało się także zadbać o ekologię środowiska. Foliowe i plastikowe opakowania zostały zastąpione naturalnymi, wielokrotnego użytku materiałami z bawełny i wosku pszczelego.”
Twój opis projektu
MiAby dodać zdjęcie, opis lub załączyć inne materiały dotyczące projektu, powinieneś wypełnić poniższy formularz. Po kliknięciu przycisku „wyślij” zostanie przesłana do Ciebie wiadomość e-mail z prośbą o potwierdzenie. Do przesłania formularza niezbędne jest zaakceptowanie Regulaminu Mapy Dotacji UE oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Materiały zostaną przesłane do redaktora serwisu, który po sprawdzeniu opublikuje je na stronie.